VIND JOUW BAAN

  alle vacatures weergeven

KANDIDATEN

FIND YOUR DUTCH TALENT

KANDIDATEN

WERKGEVERS

FIND YOUR DUTCH TALENT

WERKGEVERS

Wat wij voor je kunnen doen

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, een traineeship of een interim opdracht, Dutch Talent verzorgt deze voor jou!

Door ons uitgebreide netwerk en onze roots in de accountancy kunnen wij jou altijd op de juiste plaats krijgen. Mede omdat wij jouw persoonlijke wensen, jouw ontwikkeling en jouw groei centraal stellen zullen we gezamenlijk jouw doelen bereiken. Uiteraard wordt dit bekrachtigd met een persoonlijk ontwikkeltraject en coaching tijdens jouw opdracht.

Zowel voor starters, young professionals en ervaren professionals hebben we uitdagende opdrachten open staan. We komen graag met jouw in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Meer Informatie Open sollicitatie insturen

Onze nieuwste vacatures

Totaal aantal vacatures: 32, Pagina: 1/7
Commercieel Binnendienst Medewerker

Noord-HollandAmsterdam
Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerde speler actief in de chemische industrie, zijn wij op zoek naar een Commercieel Binnendienst Medewerker.

In deze rol maak jij deel uit van het Inside Sales team bestaande uit 5 collega’s.  Jij werkt nauw samen met de Industry Manager. Gezamenlijk houden jullie toezicht op het bestaande klantportfolio. Daarnaast bied jij ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe business. Ook beheer jij jouw eigen klant- en productportfolio en ben jij verantwoordelijk voor het invoeren, monitoren en opvolgen van de orders in SAP.

In deze afwisselende functie rapporteer je aan de Manager Inside Sales.

Lead Electronics Engineer Assembly

Noord-HollandAmsterdam
Voor een innovatieve en internationale organisatie zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een Lead Electronics Engineer Assembly. De verpakkingsindustrie groeit en is volop in beweging. In deze innovatieve en dynamische branche staat onze opdrachtgever al bijna 60 jaar aan de top in haar segment met eindklanten als Coca-Cola, McDonalds, Unilever en Danone. Onze opdrachtgever verwerkt in haar hightech machines namelijk altijd de laatste stand van de techniek zonder aan duurzaamheid en kwaliteit in te boeten. De machines worden in house ontworpen en gefabriceerd in eigen fabriek. De organisatie bestaat uit 60 medewerkers.

In jouw rol als Lead Electronics Engineer Assembly ben je verantwoordelijk voor de assemblage van elektronische onderdelen van verschillende complexe en nauwkeurige machines. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan verschillende machine projecten tegelijkertijd. Hierbij werk je samen met mechanische monteurs en de automatisering engineers. Daarnaast zul je ook junior monteurs gaan begeleiden.

Je wordt ingewerkt door een ervaren Engineer Sub Assembly, waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkwaliteit die je levert. Problemen of storingen weet je te herkennen. Kwaliteitsproblemen maak je bespreekbaar bij de afdeling Quality Assurance en gezamenlijk gaan jullie op zoek naar maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen. Je gaat bewust om met veiligheid en controleert je eigen werk. Jouw werkzaamheden weet je volgens planning af te ronden, lukt dit niet dan communiceer je dit tijdig om passende maatregelen te kunnen nemen. Je bent betrokken bij development projecten, waarbij je nauw gaat samenwerken met de engineersafdeling en meedenkt over inventiviteit, analyseren en improviseren.

Het betreft een uitdagende rol met ruimte voor ontwikkeling en groei. Je maakt onderdeel uit van het Operations team en rapporteert aan de Manager Assembly.

Junior Engineer Sub Assembly

Noord-HollandAmsterdam
Voor een innovatieve en internationale organisatie zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een Junior Engineer Sub Assembly. De verpakkingsindustrie groeit en is volop in beweging. In deze innovatieve en dynamische branche staat onze opdrachtgever al bijna 60 jaar aan de top in haar segment met eindklanten als Coca-Cola, McDonalds, Unilever en Danone. Onze opdrachtgever verwerkt in haar hightech machines namelijk altijd de laatste stand van de techniek zonder aan duurzaamheid en kwaliteit in te boeten. De machines worden in house ontworpen en gefabriceerd in eigen fabriek. De organisatie bestaat uit 60 medewerkers.

In jouw rol als Junior Engineer Sub Assembly bouw je aan onderdelen van verschillende complexe en nauwkeurige machines. Je wordt ingewerkt door een ervaren Engineer Sub Assembly. Na training ben je in staat om zelfstandig te werken. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkwaliteit die je levert. Problemen of storingen weet je te herkennen. Kwaliteitsproblemen maak je bespreekbaar bij de afdeling Quality Assurance. Je gaat bewust om met veiligheid en controleert je eigen werk. Jouw werkzaamheden weet je volgens planning af te ronden, lukt dit niet dan communiceer je dit tijdig om passende maatregelen te kunnen nemen.

Het betreft een uitdagende rol met ruimte voor ontwikkeling en groei. Je maakt onderdeel uit van het Operations team en rapporteert aan de Manager Assembly.

Engineer Assembly

Noord-HollandAmsterdam
Voor een innovatieve en internationale organisatie zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een Engineer Assembly. De verpakkingsindustrie groeit en is volop in beweging. In deze innovatieve en dynamische branche staat onze opdrachtgever al bijna 60 jaar aan de top in haar segment met eindklanten als Coca-Cola, McDonalds, Unilever en Danone. Onze opdrachtgever verwerkt in haar hightech machines namelijk altijd de laatste stand van de techniek zonder aan duurzaamheid en kwaliteit in te boeten. De machines worden in house ontworpen en gefabriceerd in eigen fabriek. De organisatie bestaat uit 60 medewerkers.

In jouw rol als Engineer Assembly werk je samen met je collega’s aan verschillende complexe en nauwkeurige machines. Na training ben je in staat om zelfstandig te werken. Bij het afronden van een project zul je de machine opstarten, inregelen en in druk zetten. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkwaliteit die je levert. Problemen of storingen weet je te herkennen. Kwaliteitsproblemen maak je bespreekbaar bij de afdeling Quality Assurance. Gezamenlijk zoeken jullie naar passende maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen. Jouw werkzaamheden weet je volgens planning af te ronden, lukt dit niet dan communiceer je dit tijdig om passende maatregelen te kunnen nemen.

Het betreft een uitdagende rol met ruimte voor ontwikkeling en groei. Je maakt onderdeel uit van het Operations team en rapporteert aan de Manager Assembly.

Financieel Administratief Medewerker

Noord-HollandAmsterdam
Als Financieel Administratief Medewerker verzorg jij de dagelijkse boekhouding en rapportages binnen een internationale organisatie.

In deze zelfstandige rol houd jij je op dagelijkse basis bezig met de verwerking van de bankafschriften, facturen, betalingen, kasboekingen en de maandelijkse creditcard overzichten. Jij zorgt ervoor dat op maandbasis periodieke rapportages (balans, V&W en specificaties) tijdig en juist worden aangeleverd. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de de btw-aangiftes. In deze dynamische rol met een afwisselend takkenpakket zijn jouw cijfermatig inzicht en nauwkeurige werkwijze van essentieel belang!

Je staat nauw in contact met jouw collega’s van de administratie en commercie. Samen met één andere collega vorm jij het financieel team en jij legt verantwoording af aan de afdeling Controlling van het moederbedrijf.

Vind je baan

Zowel voor starters, young professionals en ervaren professionals hebben we uitdagende opdrachten open staan. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, een traineeship of een interim opdracht, Dutch Talent verzorgt deze voor jou!

Staat jouw vacature of opdracht er niet tussen? Neem contact met ons op: we komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken!