Dutch Talent richt zich op het in hun kracht zetten van professionals. Voor vaste posities, interim opdrachten of een traineeship is Dutch Talent de juiste partner.

Persoonlijke aandacht, vakkennis, professionaliteit en een onderscheidend netwerk zijn slechts enkele kenmerken van onze dienstverlening. Wij stellen de vragen en wensen van onze opdrachtgevers en professionals centraal!


Op zoek naar Talent?

Onze opdrachtgevers zijn gegarandeerd van de juiste kandidaat. Dankzij onze unieke wervingsmethode weten wij altijd in contact te komen met de juiste professional. Ons selectieproces zorgt voor een helder beeld van de competenties en vaardigheden van de professionals.

Een vaktechnische screening, het inwinnen van referenties, overzicht in de behaalde diploma’s en een heldere opmaak van het CV zorgen ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan.


Op zoek naar de juiste werkplek?

Onze professionals zijn bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een passende baan of opdracht. Door jou centraal te stellen, onze ontwikkelingsgerichtheid en persoonlijke begeleiding kan je rekenen op persoonlijke groei.

Naast persoonlijke begeleiding helpen wij jou om jouw vakkennis, branchekennis en inzicht in de meest recente software en systemen up to date te houden.

Totale ontzorging!

Dankzij onze professionele backoffice en het gegeven dat onze mensen direct bij ons in dienst zijn, kunnen onze professional en opdrachtgever rekenen op een goede afwikkeling van alle administratieve zaken.

Dutch Talent is toonaangevend binnen haar vakgebied en zal u volledig ontzorgen. Wij komen graag met u in contact over uw vraagstuk en nog veel belangrijker de best passende oplossing voor dit vraagstuk!