Banner - Over Dutch Talent

Over Dutch Talent

Bij Dutch Talent draait alles om mensen. We begrijpen dat achter elk CV een uniek verhaal schuilgaat, en we streven ernaar om dat verhaal te leren kennen door te luisteren, te analyseren en te begrijpen wat jou als kandidaat werkelijk drijft.

Ons doel is niet alleen het invullen van vacatures, maar het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. We geloven dat een succesvolle match gebaseerd moet zijn op gedeelde waarden, doelen en cultuur. Daarom besteden we veel aandacht aan het begrijpen van de bedrijfscultuur en de behoeften van onze opdrachtgevers, zodat we de juiste kandidaten kunnen voorstellen die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook perfect passen binnen de organisatie.

Onze drijfkracht komt voort uit onze passie voor mensen en ons verlangen om bij te dragen aan hun succes. We geloven dat de juiste baan niet alleen iemand in staat stelt om zijn of haar vaardigheden te benutten, maar ook om te groeien en te bloeien als individu.

Betrokkenheid is een essentieel onderdeel van wie we zijn. We zien onszelf niet alleen als tussenpersonen tussen werkgevers en kandidaten, maar als partners die gedurende het hele proces naast je staan. Vanaf het eerste gesprek tot en met de onboarding bij je nieuwe werkgever, zijn we er om te ondersteunen, te begeleiden en te adviseren. Jouw succes is ons succes, en we zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt in je nieuwe rol.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Dutch Talent jou kan helpen bij het realiseren van je professionele doelen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen bij het vinden van de perfecte match!

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Gatwickstraat 33
1043 GL Amsterdam

Vestiging Rotterdam
Wijnhaven 17
3011 WH Rotterdam

085 - 049 77 00
[email protected]

KVK
67375928

BTW
856955991B01

IBAN
NL16ABNA0524885702